Example pic Välkommen till Lampias hemsida. Vi är ett grossistföretag specialiserat på ljuskällor. Här kan företag, föreningar och myndigheter köpa ljuskällor till bra priser.
Notera att vi inte säljer direkt till privatpersoner. Är du detaljist eller storförbrukare är du välkommen att kontakta oss för att diskutera ett rabattavtal.

Företaget:

Lampia AB är ett grossistföretag i Malmö som har specialiserat sig på ljuskällor. Ljuskällorna som vi arbetar med är kvalitetsprodukter från framförallt Radium. Vårt lager innehåller alla typer av ljuskällor, stora som små och vi har ett stort sortiment av lågenergilampor, LED, kompaktlysrör, halogenlampor, urladdningslampor, normallampor, long-life, färgade lampor, lågvolt, signallampor och lysrör, m.m. Vårt lysrörssortiment består av bl.a. normallysrör, enkel- och fullfärg, solarielysrör, blacklight, m.m.

            


Våra kunder är idag spridda runt om i hela Sverige. Ingen kund är för liten eller för stor för oss. Eftersom vi har ett brett sortiment är våra kunder mycket olika. Kunderna består av allt från detaljister till installatörer, fastighetsskötare, bostadsbolag, industrier, kyrkor, skolor, m.m. Vi lagerför cirka 3000 artiklar året runt. Kontoret ligger i direkt anslutning till lagret, vilket gör att vi lättare hanterar orderingång, packning och utleverans.